搜索
欢迎来到威然峰行,赶快注册吧!
合作站点账号登陆

快捷导航
5月6日更新消息:
回歸劇《歲月風雲》延期至七月十六日出街
無 線 卻 落 實 於 下 月 推 出 《 學 警 出 更 》

據 知 因 為 回 歸 劇 《 歲 月 風 雲 》 延 期 至 七 月 十 六 日 推 出 , 避 免 了 黃 金 時 段 兩 部 劇 集 都 出 現 吳 卓 羲 之 情 況 , 令《 學 警 出 更 》 得 以 逃 出 生 天 , 接《 溏 心 風 暴 》推 出 , 無 線 近 日 已 積 極 為 《 學 警 》 炮 製 宣 傳 攻 勢 。
免责声明:威然峰行所有文章全部来源于网络,如有侵权请发邮件告知我们,本站不承担任何法律责任!
嗯,听说了
等吧..不知道内地这边的安排
免责声明:威然峰行所有文章全部来源于网络,如有侵权请发邮件告知我们,本站不承担任何法律责任!

回复 #2 微风精灵 的帖子

哗,你张图片整得VV好靓仔呀 睇到我眼定定啊~~ 我呢度睇到翡翠台架,好期待7.16号呀~~
羡慕LS可以看到这个台
精灵的图是我做滴
先看学警

回复 #4 悠然曼清 的帖子

咦~原来系你整架?犀利哦,我好中意VV呢个look呀,俾人D感觉好cool~正啊~
原帖由 cheriekaka 于 2007-5-13 02:29 发表
哗,你张图片整得VV好靓仔呀 睇到我眼定定啊~~ 我呢度睇到翡翠台架,好期待7.16号呀~~

我都覺得好靚仔喔!我哋一起等待7.16嘅到來
原帖由 悠然曼清 于 2007-5-13 10:02 发表
羡慕LS可以看到这个台
精灵的图是我做滴
先看学警

系喔,清做嘅,幾好,我中意
最近放的片子都很好,.等者暑假吧
时间过得快
岁月在即!

回复 #6 微风精灵 的帖子

唔知到时HK果边会唔会要他过去宣传呢?到时听吓他讲广东话先~~哈哈

手机版|威然峰行

GMT+8, 2024-5-20 23:25 , Processed in 0.103247 second(s), 15 queries .